Kompanija AL-STAKLO

Zahvaljujući pre svega najkvalitetnijim materijalima koje ugrađuje u svoje proizvode, profesionalnoj usluzi i iskustvu jedana je od najvećih u Srbiji po prodaji i proizvodnji PVC stolarije.

Razvojni put kompanije

Kompanija je osnovana davne 04.04.1984 god, kao mala staklorezačka radnja.

  • - 1991 godine raste u ozbiljniju firmu kada nabavlja linije za izradu termo pan stakla
  • - 1996 godine medju prvima počinje sa radom aluminijumske stolarije
  • - 1999 god nabavlja malu liniju za izradu pvc stolarije, kada se i opredeljuje da ubuduće glavna delatnost bude izrada i montaza PVC stolarije.
  • - od 1999 godine do danas firma poseduje 3 linije za izradu PVC stolarije od toga dve cnc linije sa četvoroglavim varilicama i jednu liniju sa dvoglavom varilicom.
  • - takodje je unapredjena I staklara gde imamo dve linije za izradu termo stakla . od kojih je jedna potpuno automatizovana .

Proizvodnja se nalazi na 1.500m2 a pored fabrike AL-STAKLO ima i 2 svoje veleprodaje u Nišu.

- glavno sediste fabrike je u na ulazu u Blacu iz pravca Niša u ulici Kralja Petra bb gde ce vas dodčekati naš tim stručnjaka koji su uvek spremni izaći u susret svim vašim zahtevima i željama .

Realizaciju posla od ideje , ponude do ugovora izarde i montaze prepustite Al-staklu koje sigurno nece izneveriti vasa očekivanja. Proces proizvodnje počinje našom tehničkom pripremom korišćenjem savremenog racunarskog softvera koji priprema operacije koje pokreću mašine. Celokupan prices izrade se ovablja na najsavremenijim kompijuterizovanim cnc masinama u potpuno automatizovanoj proizvodnji sa 100-procentom preciznošću.

Optimalna ekonomičnost

Troškovi energije stalno rastu i zbog toga nalažu maksimalnu ekonomičnost. Zbog odlične termoizolacije, investicija u prozorske profile je investicija koja se brzo isplati. Zahvaljujući petokomornoj tehnologiji i mogućnosti zastakljivanja velikih pozicija, korišćenjem stakala sa specijalnom funkcijom (niskoemisiona - LOW) naši prozori sa plastičnim profilima REHAU sistema dostižu vrhunsku vrednost kojom se omogućava značajno smanjivanje troškova energije. Zato su naši prozori vaša inteligentna investicija.

Odlikuje nas

Kombinacijom profesionalne usluge, iskusnih majstora i najkvalitetnijih materijala po najpovoljnijim cenama, AL-STAKLO postaje jedna od vodećih firmi na domaćem tržištu u oblasti PVC i ALU stolarije.